Pas på med hosting af Dynamics NAV

Når jeg skriver ”Pas på med hosting af Dynamics NAV” mener jeg ikke at hosting er en dårlig ide – tværtimod! Men som kunde er man bare nødt til at kigge sig lidt for inden man vælger leverandør.

Når man starter med hosting mærker man ikke den store forskel, men er der et behov for at skifte hostingudbyder kan man opleve problemer som er helt anderledes end det der opleves med en købt licens.
 
Nogle hosting udbydere giver nemlig ikke mulighed for at man selv kan udlæse en sikkerhedskopi af sin Navision database eller af sine objekter – eller endnu værre – benytter objekter/moduler som kun kan lejes hos den pågældende udbyder og dermed tillades det ikke at de udlæses.
 
Hvis du overvejer hosting skal du derfor sikre dig at du vælger en hostingleverandør, hvor du enten selv kan lave en sikkerhedskopi eller hvor du får bekræftet at der kan udlæses en komplet sikkerhedskopi inkl. alle objekter.
 
Du skal også sikre dig at de add-ons der vælges enten købes, således at de kan flyttes til en anden hostingudbyder – eller at det er så generelt et add-on at det tilbydes af flere hostingudbydere.
 
Det tilbydes bl.a. hos Wannafind – og det er medvirkende til at Skanderby A/S har valgt Wannafind som hosting samarbejdspartner.
Scroll to Top