365 Business Central

Kom godt i gang med 365 Business Central sammen med Skanderby

Mand med tablet NAV

Microsoft Dynamics NAV har skiftet navn med NAV 2018 som sidste version. Herefter hedder versionerne Dynamics 365 Business Central. Samme produkt blot med nyt navn og en nyere version. Nedenfor kalder vi det derfor 365 Business Central eller 365BC.

Microsoft 365 Business Central er en komplet softwareløsning til ressourceplanlægning (ERP) for mellemstore virksomheder. Dynamics 365 Business Central er hurtig at implementere, nem at konfigurere og enkel at bruge. Enkelhed var og er opskriften på nyskabelser i produktdesign, udvikling, implementering og anvendelighed – sådan har det været siden starten på Navision / NAV / Dynamics 365 Business Central.

365 Business Central hjælper allerede nu over 117.000 virksomheder med administrering af regnskaber, økonomi, logistik og drift. Hvert halve år lancerer Microsoft et nyt skud på 365BC-stammen for på den måde hele tiden at følge tidens trends og yderlige forbedre standardløsningen. Microsoft 365BC kan køres på flere forskellige sprog og i flere forskellige valutaer. 365BC kan smedes sammen med diverse add-ons og integreres med andre systemer, som I allerede arbejder med i virksomheden.

Fra de nyere versioner kan 365BC køres på både smartphones og tablets, og der er bl.a. lavet bedre integration til Office 365, Azure, Microsoft CRM, Word og Excel. Løsningen kører som en 365 Cloud løsning hos Microsoft og alle data opbevares i EU.

Skanderby A/S kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker flytte over til 365BC eller allerede har en supportkrævende løsning. Vi tilbyder hjælp til installation, vedligeholdelse, opgradering, tilpasninger og meget mere. 

Skanderby supporterer alle versioner af NAV / 365BC hos vores eksisterende kunder, mens nye kunder kun serviceres i forbindelse med 365BC eller ved opgradering til 365BC.  

Kom i gang med 365 Business Central

Skanderby guider og vejleder dig, så din start med 365 Business Central bliver så ukompliceret som muligt.

365 Business Central

Microsofts nyeste ERP, Dynamics 365 Business Central, er cloud-baseret, men du får stadig alt den funktionalitet du kender fra NAV.

Compliance pakke

Få en Compliance pakke så din Dynamics NAV opfylder den nye bogføringslov

Opgradering til 365 Business Central

Overvejer I at opgradere til den nyeste 365 Business Central? Så står vi klar til at hjælpe.

Scroll to Top