Om Skanderby

5 grunde til at vælge Skanderby

  1. Bredt ekspertiseområde
  2. Tæt samarbejde mellem konsulenter og kunder
  3. Mange års Microsoft Dynamics-erfaringer – med kompetencer inden for samtlige Dynamics-versioner
  4. Komplette forretningsløsninger af højeste kvalitet
  5. Konsulenter med forretningsmæssig baggrund – forståelse for grundlæggende processer i vores kunders virksomhed

 

Skanderby logoHos Skanderby A/S sætter vi vores kunder i centrum, og vi har fokus på at skabe en nøglefærdig IT-løsning til økonomistyring, salg, indkøb, logistik, produktion, CRM og alle de andre opgaver, der kræver en robust og fleksibel løsning. Vores løsninger er baseret på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.

Hvad enten du har brug for hjælp til implementering af en ny Microsoft Dynamics-løsning, optimering af din eksisterende NAV løsning, konvertering fra en helt anden løsning eller blot løbende support, så er vi det rette softwarehus for dig.

Vi er 12 ansatte i Skanderby A/S, og vi er på fornavn med vores kunder. Vores konsulenter har en forretningsmæssig baggrund og sætter en dyd i at dykke ned i vores kunders forretningsprocesser for at kunne skabe en løsning, som matcher deres individuelle behov.

Hos Skanderby A/S lytter vi til dine idéer og visioner og bidrager med vores erfaringer fra andre lignende opgaver. Vi har et omfattende kendskab til Microsoft Dynamics standardprogrammet og kan sammen med dig kortlægge muligheder og begrænsninger i relation til din virksomhed og de opgaver, I skal kunne udføre med den nye løsning.

Din virksomhed er bedst tjent med så få tilretninger som muligt. Vi stræber derfor efter at nå så langt som muligt med standardfunktionaliteten og standardiserede tillægsløsninger, for tilretninger er dyrt håndværk, og dyrt håndværk skal modsvares af konkret målsætning og udbytte. Hvis det er nødvendigt at tilrette standardprogrammet, gør vi det på en måde, så du ikke mister fleksibilitet.

Skanderby A/S er certificeret Microsoft Business Solutions Partner og eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Navision Attain og Microsoft Navision Financials. Sammen med dig kan vi skabe en IT-løsning, som vil optimere jeres hverdag og skabe mest mulig værdi for jer.

Vores mission

At kombinere markedets bedste standardsoftware med et solidt håndværk i forbindelse med design, udvikling og implementering af forretningskritiske IT-løsninger

.

Med Skanderby får du


 

Utallig års Dynamics-erfaring

Kompetencer inden for samtlige Microsoft Dynamics versioner helt tilbage til de første DOS-baserede versioner til de seneste udgivne versioner af Dynamics fra Microsoft.

Hosted løsning

Sammen med hosting-leverandøren ScanNet tilbyder vi komplette lejede løsninger eller alternativt blot professionel hosting af jeres egen løsning, til en fast månedlig pris.

Support

Løbende support på alle Business Central-, NAV- og C5-versioner via telefon, fjernopkobling vha. Teamviewer eller kundebesøg til faste lave priser.

 

Kompetente konsulenter

Flere af vores konsulenter har mere end 20 års erfaring med Dynamics, og qua deres forretningsmæssige baggrund formår de at sætte sig ind i kundernes forretningsprocesser.

Opgradering

Med mere end 250 opgraderinger over de sidste 10 år har Skanderby A/S bred erfaring med at hjælpe kunder fra tidligere NAV-versioner til de sidste nye versioner af Dynamics fra Microsoft.

Nøglefærdig løsning

Vi leverer nøglefærdige IT-løsninger i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, og på den måde skaber vi en helstøbt Dynamics-løsning til jer.

 

Internationale løsninger

Vi har gode erfaringer med at levere løsninger med flere lande og sprog i samme løsning og udforme den helt rigtige internationale Microsoft Dynamics-løsning til vores kunder.

Konvertering

Igennem vores mange års arbejde med Microsoft Dynamics NAV/Navision har vi lavet et utal af konverteringer fra andre ERP-systemer såsom C4, C5, XAL, AS400, E-conomic, Mamut, Visma m.fl. til Microsoft Dynamics.

How-to film

Vi laver og producerer selv en lang række gratis how-to-videoer, som kan hjælpe dig eller en ny medarbejder til at blive bedre til at navigere rundt og arbejde i Microsoft Dynamics.

 

Kurser

Mulighed for forskellige kurser både virksomhedskurser, som tager udgangspunkt i kundens løsning, eller standardkurserne: Introduktion, Finans I, Finans II, Køb & Salg I, Lager I og Jet Reports

Gratis seminar

Vi afholder gratis seminarer, hvor vi gennemgår tips & tricks samt den nyeste version af Dynamics. Hvert andet år afholder vi ERFA-/Seminardage med over 90 gratis seminarer fordelt over to dage.

Bøger

Via os er der mulighed for at købe et hav af lærebøger til netop den version af Microsoft Dynamics, som du arbejder med til hverdag, og dermed få hjælp til selvhjælp.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk