Add-ons / Extensions

Tillægsmoduler til 365 Business Central

Med tillægsmoduler/add-ons kan 365 Business Central tilføres ekstra funktionalitet. Add-ons er særlige programmoduler, ofte udviklet af en tredjepartsleverandør, og de giver ekstra muligheder i en standard 365 Business Central løsning. Du kan slippe af med mange af de manuelle processer i dit daglige arbejde med 365 Business Central.

Her finder du en helt række add-ons, som kan spare dig masser af tid og samtidig minimerer risikoen for tastefejl.

Derudover har vi lavet en helt række tilpasninger, løsninger og integrationer til andre systemer, og sidder I med et helt specifikt behov, så tag endelig fat i os.

Bank og betaling

Skanderby har sammen med vores samarbejdspartner Continia stor erfaring med løsninger til både bankbetalinger, bankkontoafstemninger samt betalingsopkrævninger direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med add-ons minimerer du tastearbejdet, eftersom dataudvekslingen mellem bank og Microsoft Dynamics foregår gennem filudveksling. Jo mindre du skal taste, jo mindre risiko for fejl.

Bank addon ikon
Continia Software Logo

Payment Management

Continia Payment Management håndterer bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics.

Continia Software Logo

Bankkontoafstemning

Med Continia Bankkontoafstemning automatiseres den klassiske bankafstemning.

Continia Software Logo

Collection Management

Continia Collection Management håndterer alle administrative processer i forbindelse med betalingsopkrævning.

Fakturering

Med markedets bedste håndtering af dokumenter, workflow og rejseudgiftsbilag i Microsoft Dynamics 365 Business Central kommer der fuldstændig styr på alle bilag. Med Continia Document Capture og Continia Expense Management reduceres behovet for hyldeplads og besværet med bilagstjek hos de enkelte kreditkortindehavere.

Fakturering ikon
Continia Software Logo

Document Capture

Få styr på købsfakturaer og andre dokumenter ved hjælp af Continia Document Capture.

Continia Software Logo

Expense Management

Gør rejsebilagshelvedet let og overskueligt med Continia Expense Management.

Logistik

Med Mobile WMS fra Tasklet Factory understøtter du arbejdsprocesserne på lageret og integrerer til standardfunktionerne i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Mobile WMS

Med Mobile WMS fra Tasklet Factory kan du holde styr på alle lagerprocesserne.

Rapportering

Med Continias Document Output er det let at designe sine egne e-mailskabeloner og med ForNAV kan du nemt designe, lave og ændre dine rapporter i 365 Business Central.

Rapport ikon
Continia Software Logo

Document Output

Med Continias Document Output er det let at designe sine egne e-mailskabeloner samt styre, hvilke modtagere der skal modtage hvilke typer rapporter.

ForNav

ForNav

ForNAV er et brugervenligt værktøj til at designe og lave rapporter. Har et overskueligt og enkelt visuelt design med en ”drag-and-drop” funktionalitet.

Webshop Integration

Med Connectify bygger man broer der forbinder din 365 Business Central løsning med din E-commerce platform.

Webshop Integration
Connectify logo

Connectify

Connectify bygger broer der forbinder din ERP leverandør og din E-commerce platform

Den nye bogføringslov

Har I en Dynamics NAV løsning vil den IKKE blive ændret af Microsoft, så den opfylder den nye bogføringslovs krav. Mulighederne er enten at få opgraderet løsningen til 365 Business Central på cloud eller få installeret en compliance pakkke.

Digisense Logo

Compliance Pakke

Få installeret en compliance pakkke, som gør at jeres Dynamics NAV kommer til at lave op til kravene for “specialudviklede løsninger”.

Scroll to Top