Konsulentydelser

Dynamics NAV / Business Central rådgivning og support

Hos Skanderby er det af gørende med direkte dialog mellem kunde og konsulent.

Den korrekte opsætning for jer starter med en dialog om jeres forretningsmæssige behov, interne processer, forventninger til fremtiden og meget mere. Derfor finder du hos Skanderby A/S dobbelt så mange konsulenter som programmører – og det er vel at mærke forretningskonsulenter, ikke salgskonsulenter.

Alle konsulenterne hos Skanderby har forretningsmæssig baggrund, som f.eks. økonomichef eller controller. Dermed har de forståelse for de grundlæggende processer i jeres virksomhed og kan yde den bedste service for jer.

Konsulenter

Konsulenterne hos Skanderby hjælper dig uanset, hvilken situation du står i. Uanset om du lige har købt Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central og har brug for hjælp med at komme i gang, kommer fra et andet økonomisystem, som skal føres over i Dynamics, eller har haft NAV/Navision i mange år og bare ønsker at køre videre på din nuværende version eller at få den opdateret til den nyeste version.

Skanderby A/S blev etableret i 2003 og har således mange års erfaring med NAV. Vi har implementeret hundredvis af ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, og vi sætter os kort og godt ned sammen med jer og finder ud af, hvordan vi kan optimere jeres løsning og automatisere så mange tidskrævende arbejdsopgaver som muligt. Dermed definerer konsulenterne i samarbejde med jer virksomhedens behov er og finder frem til den helt rigtige løsning. Vores konsulenter sidder hver dag klar til at yde den daglige support, vores kunder kunne få brug for.

Her ser du vores konsulenter:

Dorte Nørgaard Hedegaard
NAVkonsulent
87 42 17 02
Helene Damsgaard
NAVkonsulent
87 42 17 01
Mette Kristensen
NAVkonsulent
87 42 17 08
Claus Hager
NAVkonsulent
87 42 17 07

Systemkonsulenter

Hos Skanderby har vi endvidere to systemkonsulenter med mange års erfaring med at supportere vores kunder. Systemkonsulenterne hjælper med bl.a. opsætning og installation af Dynamics, integration mellem Dynamics og andre løsninger i samspil med de forskellige samarbejdspartnere såsom webshopintegrationer m.m., og derudover tager de sig af alle serverrelaterede problemer, tekniske problemer og meget mere.

Her ser du vores systemkonsulenter:

Jørgen Greve Nielsen
Systemkonsulent
87 42 17 04
Martin Holm
Systemkonsulent
87 42 17 06

Hurtig og direkte kontakt

Det skal tages helt bogstaveligt, når vi siger, at vores konsulenter aldrig er længere væk end telefonen. Vi er på fornavn med vores kunder, og i stedet for at skulle vente i lange telefonkøer, skulle forklare sig for receptionister i omstilling m.m., så ringer vores kunder direkte til konsulenterne og får omgående kvalificeret hjælp. Det sparer vores konsulenter kostbar tid, og vores kunder får en hurtig afklaring på vigtige spørgsmål.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk