Konsulentydelser

Dynamics NAV / Business Central rådgivning og support

Hos Skanderby er det afgørende med direkte dialog mellem kunde og konsulent.

Den korrekte opsætning for jer starter med en dialog om jeres forretningsmæssige behov, interne processer, forventninger til fremtiden og meget mere. Derfor finder du hos Skanderby A/S dobbelt så mange konsulenter som programmører – og det er vel at mærke forretningskonsulenter, ikke salgskonsulenter.

Alle konsulenterne hos Skanderby har forretningsmæssig baggrund, som f.eks. økonomichef eller controller. Dermed har de forståelse for de grundlæggende processer i jeres virksomhed og kan yde den bedste service for jer.

Konsulenter

Konsulenterne hos Skanderby hjælper dig uanset, hvilken situation du står i. Uanset om du lige har købt Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central og har brug for hjælp med at komme i gang, kommer fra et andet økonomisystem, som skal føres over i Dynamics, eller har haft NAV/Navision i mange år og bare ønsker at køre videre på din nuværende version eller at få den opdateret til den nyeste version.

Skanderby A/S blev etableret i 2003 og har således mange års erfaring med NAV. Vi har implementeret hundredvis af ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, og vi sætter os kort og godt ned sammen med jer og finder ud af, hvordan vi kan optimere jeres løsning og automatisere så mange tidskrævende arbejdsopgaver som muligt. Dermed definerer konsulenterne i samarbejde med jer virksomhedens behov og finder frem til den helt rigtige løsning. Vores konsulenter sidder hver dag klar til at yde den daglige support, vores kunder kunne få brug for.

Vores konsulenter

Systemkonsulenter

Hos Skanderby har vi endvidere to systemkonsulenter med mange års erfaring med at supportere vores kunder. Systemkonsulenterne hjælper med bl.a. opsætning og installation af Dynamics, integration mellem Dynamics og andre løsninger i samspil med de forskellige samarbejdspartnere såsom webshopintegrationer m.m., og derudover tager de sig af alle serverrelaterede problemer, tekniske problemer og meget mere.

Her ser du vores systemkonsulenter:

Hurtig og direkte kontakt

Det skal tages helt bogstaveligt, når vi siger, at vores konsulenter aldrig er længere væk end telefonen. Vi er på fornavn med vores kunder, og i stedet for at skulle vente i lange telefonkøer, skulle forklare sig for receptionister i omstilling m.m., så ringer vores kunder direkte til konsulenterne og får omgående kvalificeret hjælp. Det sparer vores konsulenter kostbar tid, og vores kunder får en hurtig afklaring på vigtige spørgsmål.

Scroll to Top