Microsoft Dynamics C5 2014

LESSOR tilbyder nu et integreret lønsystem til Microsoft Dynamics C5 2014  
 

LESSOR udvider paletten af lønsystemer til Microsoft Dynamics-familien og tilbyder nu Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014. Dermed kan vi imødekomme de mange virksomheder, der bruger Microsoft Dynamics C5 og ønsker et fuldt integreret lønsystem.

Den unikke integration mellem LESSOR Payroll og Microsoft Dynamics C5 2014 betyder, at brugeren oplever samme logik og genvejstaster som i de øvrige moduler til Microsoft Dynamics C5 2014. Det giver lettere arbejdsgange og øger effektiviteten.

En naturlig udvidelse
LESSOR har i mange år været førende på markedet for lønsystemer til Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics AX. Introduktionen af Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 er dermed en naturlig udvidelse af vores produktportefølje inden for integrerede løsninger til Microsoft Dynamics.

”Som specialister i løn ønsker vi at tilbyde vores kunder de løsninger, der passer til lige netop deres virksomhed – og udvidelsen med Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 er en vigtig del af vores strategi for at fastholde positionen som Danmarks førende leverandør af lønfunktionalitet til Microsoft Dynamics. Vores mangeårige samarbejde med Microsoft bygger på et solidt fundament af ekspertise på lønområdet, og vi er stolte af, at vi nu også kan tilbyde et integreret lønmodul til kunder, der anvender Microsoft Dynamics C5 2014,” fortæller Henrik Fich, direktør i LESSOR.

Eksisterende C5-Løn-kunder får licensen uden beregning
Bruger du i dag Microsoft C5-Løn, får du licensen til LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 eller alternativt til Microsoft Dynamics NAV til det samme antal medarbejdere, som du har i dag – helt uden beregning.

På LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 vil opdateringsgebyret være det samme, som du i dag betaler for C5-Løn.

Hvad hvis jeg i dag har Microsoft C5 uden løn?
Hvis du i forvejen bruger Microsoft C5 som økonomisystem, men ikke løndelen, kan du naturligvis stadig få gavn af LESSOR Payroll og de mange muligheder, som et integreret system giver.

Assistance til Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014

 Kontakt gerne Skanderby A/S, hvis du har brug for assistance til Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014.  
Vi har mange års erfaring fra det tilsvarende produkt på Dynamics NAV.

Se kontakt info her: https://skanderby.dk/kontakt

 

 

Scroll to Top