Mød Peter Brandt, Jet Reports til ERFA dage

Udover at Skanderby A/S selv holder indlæg om Jet Reports både 19. og 20.11.13, så vil der 20.11.13 også være mulighed for at møde Peter Brandt fra Jet Reports.

Se mere om ERFA / Seminardagene her: https://skanderby.dk/content/erfaseminardage

Udover at du kan møde Microsoft, Continia, Lessor, SuperOffice, IntraNote, Wannafind, NxM, ExpandIT, Office 365, EDI-soft, Teamcollab og Skanderby vil der således også være mulighed for at møde Peter Brandt og tage en dialog om Jet Reports.

Der afholdes begge dage seminarer om Jet Reports. Disse afholdes af vores konsulent Michael Busck, der har en fortid som økonomichef hos bl.a. Theis Vine. Michael Busck har således masse af praktisk erfaring med brugen af både Dynamics NAV og Jet Reports.

Peter Brandt afholder således ikke seminarer, men vil blot være tilstede i leverandør området for at være klar til en dialog med dig.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up