Dynamics NAV 2013R2 gratis til rådighed for seminardeltagere

I  forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 inviterer vi til ERFA /Seminardage den 19. og 20. november 2013.

Der vil være mere end 50 gratis seminarer at vælge imellem og alle deltagerne får efterfølgende en hostet Dynamics NAV 2013R2 stillet gratis til rådighed  

Skanderby A/S inviterer til ERFA/Seminardage den 19. og 20. november 2013 i forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics NAV 2013 R2.

Her har vi samlet alle de største samarbejdspartnere til Dynamics NAV. Det giver i alt over 50 gratis indlæg fordelt over to dage.

Det er muligt at møde bl.a. Microsoft, Continia, Lessor, SuperOffice, IntraNote, Wannafind, NxM, ExpandIT, Office 365, EDI-soft, Teamcollab og Skanderby.

Foruden indlæggene vil de 10 partnere stå til rådighed i pauserne til en mere individuel dialog med netop deltagerne.

På seminardagene vil der være mulighed for at indsamle viden om bl.a. Microsoft Dynamics NAV, tillægsløsninger, integration, hosting m.m. Herved er dagene spækket med indlæg, som tilsammen vil give et indblik i hvorfor Microsoft Dynamics NAV´s funktionalitet, ydeevne og brugervenlighed siden 1982 har udgjort motoren i masser af virksomheder verden over.

Efter ERFA / Seminardagene vil alle deltagere få tilsendt link til en hosted version af Microsoft Dynamics NAV 2013R2 og kan i 30 dage således frit afprøve den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Arrangementet finder sted på Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager.

Scroll to Top