Microsoft Dynamics C5 bliver fremover baseret på Dynamics NAV platform

Microsoft Dynamics C5 bliver fremtidssikret med ny platform der bygger på samme teknologi som Dynamics NAV.

Microsoft Danmark annoncerer Microsoft Dynamics C5 2014.

Denne version vil være tilgængelig i Microsoft Office 365 og kan leveres via skyen i Microsoft Azure, og den deler teknisk platform med Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 som i dag lanceres i Wien foran 850 Microsoft-partnere fra hele verden.

Siden den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994, har mere end 80.000 primært danske virksomheder valgt at basere deres vigtigste administrative opgaver på løsningen. Disse kunder kan nu fortsat få udbytte af styrkerne i Microsoft Dynamics C5 – simpelt at bruge, nemt at lære.


Ny funktionalitet og integrationsmuligheder

Samtidig får kunderne nu adgang til styrkerne bag Microsoft Dynamics NAV: Muligheden for at få systemet fra skyen, integration med Office 365, og fortsat support af Microsofts stærke tekniske fundament. Dermed drager Microsoft Dynamics C5 kunder nu fordel af et netværk med 180.000 kunder på verdensplan samt den betydelige milliardinvestering, som Microsoft hvert år gør i innovation og produktudvikling.

Kernemålgruppen for Microsoft Dynamics C5 er de mange små virksomheder og iværksættere, som dansk erhvervsliv i stor stil består af. De har brug for et stabilt og velafprøvet regnskabsprogram, som de kan stole på og som kan hjælpe dem med, at aflevere de nødvendige rapporteringer til f.eks. SKAT, Erhvervsstyrelsen og andre offentlige myndigheder – både i dag og i fremtiden.

Alexander Schadow fra Microsoft fortæller: "Vi får løbende input både fra kunder, revisorer og partnere, der ønsker ny funktionalitet og bedre integrationsmuligheder. Vi ønsker at give både eksisterende Microsoft Dynamic C5 kunder og nye kunder en mulighed for at få opfyldt disse behov, og muliggør flytningen af Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics NAV."

 

Klar til skyen

Microsoft Dynamics C5 2014 kan implementeres på Microsoft Azure, som er Microsoft egen hosting platform, i et partner hosting-center eller on-premise – præcis som kunden måtte foretrække. Strategien for Microsoft Dynamics C5 vil fortsat være, at udvikle den bedste løsning til virksomheder med 1-5 pc’er og 1-3 regnskabsbrugere.

Microsoft vil forsat supportere de eksisterende Microsoft Dynamics C5 kunder frem til 31. december 2018. Eksisterende kunder vil have mulighed for at opgradere til Microsoft Dynamics C5 2014.

Kontakt Skanderby A/S for yderligere oplysninger om mulighederne for at opgradere til Microsoft Dynamics C5 2014 baseret på Dymamics NAV teknologi.

Skanderby A/S kan ligeledes rådgive omkring den licensombytning der tilbydes til Microsoft Dynamics C5 2014.

 

Prøv Microsoft Dynamics C5 2014 i din virksomhed

Når den nye version frigives først i oktober kan man prøve Microsoft Dynamics C5 2014 gratis og opleve de mange nye muligheder og fordele. Microsoft Dynamics C5 2014 arbejder lettere sammen med Microsoft Office og dermed Excel – brugere skal derfor ikke have stor it-viden for selv at kunne binde programmerne sammen.

Vil du allerede nu vide mere, kan du få adgang til en gratis hosted demoversion af Dynamics NAV 2013 her.

 

Fordele i Microsoft Dynamics C5 2014 omfatter:

  • Bedre økonomistyring: Microsoft DynamicsC5 2014 giver en unik og effektiv brugeroplevelse, som er baseret på den udbredte og velkendte Office-platform. Microsoft tilbyder nem migrering til de øvrige Microsoft Dynamics-produkter i takt med at mindre virksomheder vokser og deres behov ændrer sig.
  • Lettere momsrapportering: Microsoft Dynamics C5 2014 hjælper små virksomheder til nemmere at håndtere og indberette deres moms.
  • Understøtter din vækst: Microsoft Dynamics C5 2014 er bygget på samme teknologi som Dynamics NAV, så din Microsoft Dynamics C5-løsning kan vokse i takt med din virksomhed. Men du kan også gå endnu videre – for med den nye platform er du sikret en nem migrering til Dynamics NAV, hvis virksomheden ’vokser fra’ Microsoft Dynamics C5 og får behov for en mere avanceret økonomistyringsløsning eller f.eks. flytter dele af forretningen uden for Danmark.
Scroll to Top