Continia Payment Management har 20 års fødselsdag

20% rabat – kun for brugere af Continia Payment Management

Det er ikke hvert år at et stykke software fylder hele 20 år. Men i 1993 blev første version af NaviBanking lanceret, som var startskuddet til at brugere af Navigator – i dag Microsoft Dynamics NAV – kunne danne og sende betalinger til banken direkte fra økonomisystemet. 
  
I dag hedder produktet Continia Payment Management og anvendes i mere end 3.000 kørende Microsoft Dynamics NAV installationer.
  
Mange brugere har anvendt produktet i rigtig mange år. Er du en af dem vil vi belønne din store loyalitet med 20 % rabat ved køb af yderligere Continia licenser. Eksempelvis kan du spare op til 7.500 kroner ved køb af licenser til Continia Document Capture, op til 6.900 kroner på Continia Collection Managementsamt op til 2.500 kroner på Continia eIfaktura
  
>> Download katalog for total oversigt over produkter og priser
  
Tilbuddet gælder alle aktive brugere af Continia Payment Management Basis ved køb inden den 30. oktober 2013.

   

   

   

   

Bemærk

   

  • Tilbuddet gælder kun for brugere af Continia Payment Management – derfor er der ikke rabat på dette produkt
  • Men Payment brugere kan få rabat på tilkøb af ekstra moduler, for eksempel ved køb af licenser til Bankkontoafstemning, SEPA Credit Transfer formatet med videre.
  • Kampagnen dækker også indkøb af licens til at afvikle produkterne i ekstra regnskaber.
  • Tilbuddet gælder alle licenser. Det vil også sige, at der ikke tilbydes rabat på SPLA priser eller abonnementspriserne for Continia Expense Management.
Scroll to Top