Hosting af NAV / 365 Business Central

Lej din NAV-løsning eller 365 Business Central hos Skanderby

Der er mange fordele ved at hoste din NAV-løsning eller 365 Business Central løsning, som det hedder i dag. Til og med NAV2018 hedder løsningen Dynamics NAV og fremover er produktet navngivet 365 Business Central, men begge dele kan tilbydes som en løsning hosted i Danmark.

Nedenfor kalder vi det blot NAV for en nemheds skyld…

Når din NAV ligger i skyen, er jeres økonomisystem online, så du og eksterne partnere kan få adgang, uanset hvor I befinder jer. Det kræver bare forbindelse til internettet.

Du lejer din løsning og betaler derfor en fast pris pr. bruger hver måned. Derfor kommer der ingen uforudsete udgifter og omkostninger i forbindelse med serverdrift, nedbrud, opdateringer, nye versioner og lignende. Selve driften, backup, sikkerhed, oppetider og hastighed ligger hos hosting-leverandøren, så din virksomhed kan køre normalt uden at skulle stille store krav til en IT-afdeling. Desuden kan langt de fleste virksomheder ikke måle sig med den sikkerhed og hastighed, en dygtig hosting-leverandør kan tilbyde.

Skanderby arbejder sammen med hosting-leverandøren ScanNet for at kunne tilbyde professionel hosting af din Dynamics NAV-løsning. Med Skanderbys dygtige konsulenter til at hjælpe dig med NAV og med ScanNets specialisering indenfor hosting, kan du være sikker på, at begge dele er af højeste kvalitet samt at du altid kan få kvalificeret hjælp, hvis du har brug for det.

Fordele ved hosting

Økonomiske fordele

Tekniske fordele

Dynamics 365 Business Central

Få hostet Dynamics 365 Business Central i Danmark og få god hastighed og høj driftssikkerhed.

Dynamics NAV 2018

Lej Dynamics NAV og undgå bekymringer om opdateringer og serverdrift.

Egen licens

Behold din egen Dynamics NAV- eller Dynamics 365 Business Central-licens, men få samtidig alle fordelene ved hosting.

Ældre versioner

Det er muligt at leje licens til ældre versioner, men der er klare fordele ved at vælge den nyeste NAV version.

Revisoradgang

Med en lejet NAV-løsning hos os har du mulighed for at få revisoradgang til din hosted løsning.

Scroll to Top