Revisoradgang

Revisoradgang grafik

Revisoradgang til din NAV

Hvis jeres revisor skal have adgang til virksomhedens NAV-løsning, behøver I ikke stoppe arbejdet for at kunne overlade en eksisterende bruger til dem.

Hvis I har hosted løsning, kan I også få revisoradgang til NAV. Det er en selvstændig NAV-bruger, så der ikke bliver problemer med at være på samtidig. Revisoren får adgang til regnskaberne i jeres hostede NAV-løsning og kan derved se udvalgte poster eller postere bilag i NAV, evt. som ekstern bogholderifunktion.

Det koster et oprettelsesgebyr for adgangen, men derudover er det gratis pr. måned fremover. Det koster dog et månedligt gebyr, hvis revisoren skal på via RDP.

RDP adgangHvis revisoren skal på via RDP
Kr. 35pr. måned
Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Gratis DEMO!

Prøv Microsoft Dynamics NAV 2017 helt gratis i 30 dage

 

Bestil her>>