Ændring til C5 2012 opgraderingspolitik

OBS! Fristen er 1.10.14 for at få Extended Pack med ved ombytning af C5 licens

Som annonceret pr. 11. juli 2014 ændres licensopgraderingspolitikken for C5 2012 og tidligere versioner pr. 1. oktober 2014.
 
Ændringen betyder, at kunder med en C5 2012 licens (eller tidligere version af C5), som er på abonnement, og som indeholder projektmodulet, fra og med 1. oktober 2014 kan migrere til Dynamics NAV Starter Pack. Projektmodulet vil således efter 1. oktober 2014 ikke længere kvalificere til migrering til Dynamics NAV Extended Pack.
 
Vær derfor opmærksom på, at det er registreringsdatoen for selve C5 2012 licensen, der afgør hvorvidt licensen tilbydes migrering til Dynamics NAV eller alternativt, at værdien af C5 2012 licensen kan anvendes til anskaffe en ny Dynamics NAV licens. Skæringsdatoen er d. 6. oktober 2013. 
 
Værdien af licenser registreret på eller efter denne dato kan anvendes til at anskaffe en ny Dynamics NAV licens. 
 
Bemærk, at en C5 2012 (eller tidligere) licens, som migreres til Dynamics NAV vil være låst fra migreringstidspunktet. Der vil ikke kunne foretages yderlige køb til C5 2012 licensen. Yderligere tilkøb skal foregå på den nye Dynamics NAV licens. Evt. behov for yderligere brugere, database m.v. i selve den tekniske migreringsperiode, skal således købes inden licensen migreres. Iht. opgraderingspolitikken har kunden, efter licensmigrering er foretaget, ret til at anvende C5 2012 licensen til drift på den gamle C5-løsning i  op til 180 dage mens den tekniske opgradering står på. Herefter forventes det, at kunden er fuldt overgået til den nye Dynamics NAV. 
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up