Kampagnepris på e-faktura

P.t. tilbyder vi 25 % rabat på licenser til Continia e|faktura. Det betyder en besparelse på op til 6.250 kroner!

På under 2 minutter kan NAV sættes op til at håndtere elektroniske fakturaer direkte i Microsoft Dynamics NAV.

I samarbejde med Sproom har Continia lanceret en samlet pakke med Continia e|faktura, der slår alle rekorder angående hurtig oprettelse og opsætning.

>> Læs mere om Sproom og Continia e|faktura

 

Continia har lavet et uredigeret videoklip, der viser hvordan opsætningen i Continia e|faktura er udført på under 2 minutter.

 

>> Se videoen her

 

Køb nu og spar 25 %

I forbindelse med lanceringen af denne løsning, tilbyder vi 25 % rabat på licenser til Continia e|faktura. Det betyder en besparelse på op til 6.250 kroner!

Derudover tilbyder Sproom to dedikerede Continia abonnementspakker – Continia Plus eller Continia Advanced – til henholdsvis 99 og 199 kroner per måned. Og de første tre måneder er gratis!

Denne kampagne gælder til og med den 31. december 2014

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up