Version 2.0 af Continia Expense Management er nu klar

En af de store nyheder i Continia Expense Management 2.0 er muligheden for at registrere kørsel. 

Continias Expense App er integreret med Google Maps – en af de mest anvendte korttjenester i verden! Her bliver til og fra-adresser autoudfyldt via forslag i Google Maps, ligesom kilometerafstanden automatisk bliver beregnet helt nøjagtigt. Integrationen til Google Maps betyder derudover, at kunderne har et globalt adressekartotek til rådighed via Expense App'en. 

Når en kørsel indtastes registrerer Expense app'en et billede af ruten, og sender dette sammen med den pågældende kørselsinformation direkte til virksomhedens NAV. Dermed skal en rejsende ikke længere tilbage på kontoret med sine kvitteringer, og lave en samlet rejserapport.

Det betyder helt konkret stor tidsbesparelse for de rejsende medarbejdere samtidigt med, at bogholderiet kan sikre en hurtig og effektiv håndtering af hele virksomhedens rejseaktiviteter.

 

Den nye version indeholder blandt andet følgende nyheder:

  • Mulighed for at registrere kørsel med Expense App'en, der er integreret med Google Maps. Al kørsel håndteres direkte fra Microsoft Dynamics NAV
  • Auto-udfyldelse af adressefelter og ruteplanlægning ved kørselsregistrering
  • Expense Management 2.0 objekter ligger sammen med Document Capture 4.06 objekterne (det er dog ikke nødvendigt at købe Document Capture for at køre Expense Management). 
  • EM 2.0 er inkluderet i DC 4.06 på følgende sprog; W1, NA, DK, NL, BE, NO, SE, UK, ES, AZ og NZ. Sprogopdateringer og forbedringer baseret på kundefeedback 
  • Udgifter kan nu bogføres i enten lokal valuta, eller valutaen fra udgiften
  • Kreditkort kan nu tilknyttes en leverandør også, og ikke blot en Finanskonto som hidtil
  • Massebogføring af udgifter bliver kun gennemført, hvis der ingen advarsler er
  • Udgifter med advarsler skal behandles af brugeren en-efter-en for at undgå, at disse advarsler ikke overses
  • Mulighed for at opsætte udvidede tilladelser for brugere
  • Når en bruger har tilladelse til at godkende egne udgifter bliver disse automatisk godkendt og synkroniseret med Continia Online

Læs mere om Continia Expense Management her>>

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up