Skanderbys ERFA/Seminardage 2019

ERFA Seminardage 2019

Dato
21. og 22. maj 2019

Sted
Aarhus Hostel
Beringvej 1
8361 Hasselager

 

Vi gentager successen fra 2017 og inviterer til ERFA/Seminardage på Aarhus Hostel, hvor vi og vores partnere kommer til at afholde mere end 60 seminarer omkring Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.

I år deltager Continia, Consignor, Bisnode, ScanNet, ExpandIT, Kala, Agidon, Redmark, Prophix, RIT, Massive Dynamics og så selvfølgelig Skanderbys egne konsulenter, så årets indlæg kommer igen til at dække en lang række forskellige emner – alt lige fra nyheder i Dynamics 365 Business Central til add-ons der kan gøre din NAV-løsning mere effektiv.

Mellem seminarerne kommer partnerne til at stå klar, så I kan stille spørgsmål og få en snak om jeres virksomheds ERP-behov.

Det er som altid helt gratis at deltage – I skal blot tilmelde jer.

Se programmet og tilmeld jer her.

 

 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up