Priserne på Bankkontoafstemning stiger

Køb Bankkontoafstemning til gammel pris indtil den 31. august 2011, hvorefter prisen på tillægsmodulet blive justeret op

Den vejledende udsalgspris for BankKontoafstemningsmodulet er i dag kun 5.000 kroner eksklusive moms og software abonnement. Denne pris gælder kun indtil den 31. august 2011, hvorefter prisen på tillægsmodulet blive justeret op. Ligesom ved basislicenserne for Continia Payment Management introducerer vi også for Kontoafstemning differentierede priser, så tillægsmodulet fra 1. september 2011 kan anskaffes fra 7.500 for en licens til max 5 NAV brugere og op til 14.750 DKK for en brugerubegreænset licens.

Se mere om nyhederne i Bankkontoafstemningsmoduler her

Bemærk at BankKontoafstemningsmodulet forudsætter at Payment Management grundmodulet er købt.

Læs mere om Paymanagement her
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up