Skanderby.dk understøtter nu Pinned Sites og Jump lists

Internet Explorer 9 (IE9) giver mulighed for at pinne hjemmesider ligesom programmer til proceslinjen. Dette understøttes af Skanderby.dk 

Microsoft udtaler ved frigivelsen af Internet Explorer 9 i marts 2011:

Microsoft lancerer nu den nyeste version af verdens mest brugte browser, Internet Explorer. Browserens rolle er nedtonet, så det ikke er teknikken, men indholdet, der er i centrum. Med det i tankerne har Microsoft udviklet den nye ”pinning”-funktion, som lader hjemmesider som fx Facebook, Amazon, CNN, danske Børsen.dk og MSN.dk fungere som selvstændige applikationer. Man pinner ganske enkelt sine yndlingssider til proceslinjen. Herefter kan man via et højreklik få en jumpliste frem med genveje til indhold.

Denne funktion understøttes nu også af Skanderby.dk som kan fastgøres på proceslinien ved at holde venstre musetast fast over Skanderby ikonet hvorefter det kan trækkes ned på proceslinien:

Pinned site på www.skanderby.dk

 

Nedenfor er vist en jump list som kommer frem ved at højreklippe på skanderby ikonet når det ligger på proceslinien. Herfra vil der være nem adgang til menupunkterne (Opgaver) og nyheder:

Jump list på skanderby.dk med hurtig adgang til nyheder m.v.

 

 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up