Nye funktioner i Consignor

Consignor har udviklet og forbedret Consignor platformen i forhold til kundernes ønsker og markedets krav.

De nye funktioner giver alle Consignor brugere en højere grad af brugervenlighed, kontrol og overblik.

Funktionerne som Consignor netop har lanceret er:

1. Scan App: Appen har fået nyt udseende og nye funktioner. Det er nu muligt at registrere mere information om brugeren, fx køretøj, kapacitet, hvilke certifikationer brugeren har, og hvorvidt brugeren er på arbejde eller har fri. Det er fordelagtigt, hvis du har flere chauffører, som bruger Scan App. Derudover er det enklere at invitere nye brugere og konfigurere Scan App til at understøtte brugerens konkrete behov.

2. Consignor Shipment Server: I tillæg til Shipment Servers webservice interface er den nu også udstyret med en grafisk brugergrænseflade, så du ved sjældne manuelle processer kan producere forsendelsen via brugergrænsefladen, mens de store volumener fortsat håndteres via webservices. Den grafiske brugergrænseflade matcher den som i dag anvendes på Consignor Ticket.

3. Consignor Ticket: Ticket er Consignors webbaserede løsning til labelprint. Flere funktioner er nu tilføjet Ticket, fx lokal filimport til din ERP/WMS løsning med mulighed for automatisk print af label på valgfri type printer. Ticket er også optimeret til Mac-brugere.

4. Document Editor: Document Editor gør det muligt at designe egne fragtdokumenter og labels. Du kan fx få tilføjet referencer på labelen, redigere fragtbreve og lave fakturaer i forhold til dine behov.

Ønsker du at læse mere omkring Consignor se da her>>

Related Posts

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up