ERFA / Seminardage – muligt at tilmelde sig enkelte seminarer

Til ERFA / Seminardage den 19. og 20. november er muligt både at tilmelde sig begge dage, enkelte dage og enkelte seminarer alt efter hvad der har interesse.
 
 

 
Her har vi samlet alle de største samarbejdspartnere til Dynamics NAV. Det giver i alt over 50 gratis indlæg fordelt over to dage.
Foruden indlæggende vil de 10 partnere stå til rådighed i pauserne til en mere individuel dialog med netop dig. 
Der vil endvidere i løbet af de to ERFA/Seminardage være en god mulighed for at udveksle erhvervserfaringer og udøve vidensdeling med de andre deltagere.
På seminardagene vil du have mulighed for at indsamle viden om bl.a. Microsoft Dynamics NAV, tillægsløsninger, integration, hosting m.m.
 

Tilmeld dig gratis ERFA og seminar dage her >>  

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up