Continia Payment Management til NAV 2015 er klar!

Continia har netop frigivet Payment Management til NAV 2015!

Payment Management gør at du kan håndtere bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Med Payment Management er du fuldt dækket ind hvad angår en lang række bankformater. 

Hvorfor skal du vælge Payment Management til din NAV 2015 løsning

Continia Payment Management er den eneste løsning på markedet, der sikrer at du kan håndtere ALLE betalinger i en løsning og derved ikke skal oprette en del af betalingerne manuelt. 

Med Payment Management får du over 150 varianter på betalingsmetoder, ikke bare via det enkelte bankformat, men også helt ned på den enkelte bank. Mere end 10.000 valideringslinjer sikrer, at de data, du sender til din bank, ikke er behæftet med fejl.

Se en benchmark analyse der illustrerer hvorledes Payment Management giver værdi for dig som har en NAV 2015

Vedhæftninger

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up