Seminar om LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics NAV

På dette seminar får du en præsentation hvor LESSOR forklarer fordelene ved deres integrerede lønsystem, LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics NAV.

Har I i forvejen en Microsoft Dynamics C5-lønlicens med et aktivt opdateringsabonnement, kan den byttes til en tilsvarende LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics NAV-licens – uden beregning.
 
Tilbuddet gælder kun, såfremt Microsoft Dynamics C5-lønlicensen er købt
før den 6. oktober 2013. Ved konvertering overgår I til at betale det til LESSOR
hørende årlige obligatoriske opdateringsgebyr. 
 
Tid, sted og tilmelding 
 
Seminaret foregår:
Dato: Den 11. februar 2016
Sted: Scandic i Horsens
Tidspunkt: kl. 13:00 – 15:30. 
Deltagelse er gratis, men tilmeldelse er nødvendigt. Der vil dog blive pålagt et gebyr på kr. 250,- inkl. moms ved framelding senere end 7 dage før seminaret – med mindre en anden fra samme virksomhed deltager i stedet.
 
Du og dine kollegaer kan tilmelde jer ved at sende en mail med navne samt mailadresser på deltagerne til Michael Skanderby på ms@skanderby.dk eller på 87 42 17 00.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up