Nyt fra LESSOR – ændringer i forbindelse med årsskiftet

I forbindelse med at 2014 går mod sin slutning, og årsskiftet er snart indfinder sig, træder der en række ændringer i kraft, bl.a. i forhold til ACF og Feriekonto. 
Du finder her informationerne omkring hvilke ændringer der indtræffer i det nye år.

 

ACF, Feriekonto, PensionDanmark og satser for 2015

 
 
 
 
 
 

LESSOR-Portalen som intranet

LESSOR-Portalen er blevet opgraderet og kan nu fungere som din virksomheds intranet. Samtidig har Portalen fået en række øvrige nye funktioner, der gør den til et endnu stærkere værktøj for både administration og medarbejdere. 
 
 

Nye muligheder for mobil vagtplanlægning  

LESSORs system til effektiv og smidig vagtplanlægning – eGruppe – bliver efter nytår endnu bedre. I det nye år får LESSORs app til iPhone og Android nemlig et markant løft.
 
En række nye funktioner gør det endnu lettere at håndtere vagtplanlægning på farten – både for planlæggere og medarbejdere.
 
Det bliver blandt andet muligt at oprette vagter direkte i app'en, og medarbejderne kan nemt anmode om fravær. 
 
Samtidig bliver kommunikationsdelen forbedret, så det er nemt både at oprette, læse og besvare beskeder.
 
 
 

LESSOR er SKI-leverandør

LESSOR er godkendt som leverandør på SKI rammeaftale 02.18 og 02.19 for IT-løsninger til det offentlige. Det betyder, at vores løsninger til offentlige organisationer er godkendt efter en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar – og for nye offentlige kunder giver det mulighed for at vælge leverandør på baggrund af et miniudbud efter en fastlagt procedure. 
 
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up