LESSOR har frigivet Servicepack 3

Servicepack 3 er netop blevet frigivet af LESSOR og indeholder bl.a. ændringer i forbindelse med indberetning til ACF. 

Da Servicepack 3 indeholder ændringer i forbindelse med indberetningsfilerne til ACF, og ACF netop har udskudt datoen for, hvornår man kan indberette på det nye filformat, har vi valgt at gøre det muligt at lave en kørsel, hvor man nøjes med kun at indlæse det, der kommer ifbm. nye IL-koder og satser for 2015. Efterfølgende kan man en gang i januar indlæse selve opdateringsfilen, hvis man ikke ønsker at få den indlæst, før ACF reelt er klar til at modtage de nye indberetningsfiler. Det er vigtigt, at der ikke bliver udstedt eFeriekort for 2014 på det tidligere format.
For de virksomheder, der ikke kører ACF, kan hele opdateringen indlæses med det samme.
I forbindelsen med opdateringen til servicepack 3 blev LESSOR opmærksomme på, at der manglede rettigheder til en tabel, og det er derfor nødvendigt at alle licenser bliver opdateret, så de er gældende fra d. 15.december 2014. 
 
Servicepack 3 indeholder primært: 
Indberetning til ACF
  • Der er kommet nye formater til indberetning til ACF – dette gælder både optjening/nedskrivningsfilen samt udstedelse af eFeriekort.
Overførelse af feriekort til nye optjeningsår 
  • Det er nu være muligt at overføre restferie for medarbejdere af typen Arbejdere med feriekort.
NemRefusion
  • Det er nu blevet muligt at indsende anmeldelser og ansøgninger via NemRefusion for sygdom og barsel.
PBS omdøbt til Nets
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up