Nu kan du afstemme udenlandske bankkonti

Continia lanceringer nyt modul til afstemme udenlandske bankkonti

Mange virksomheder har stor værdi i at udføre bankkontoafstemning med Continia's populære tillægsmodul Continia Payment Management.

Flere har efterspurgt muligheden for også at kunne afstemme poster fra udenlandske bankkonti.
Det kan nu lade sig gøre med lanceringen af Continia's nye modul, som gør det muligt at indlæse poster, der er oprettet i det særlige MT940 format, som mange internationale banker kan udlæse kontoposter i.


Hvem kan udlæse kontoposter i MT940?
 

Continia har lavet og testet formatet med udtræk fra udenlandske Danske Bank og Nordea konti.
Modulet bør kunne håndtere kontoposteringsfiler fra alle banker, der kan udlæse i MT 940 formatet. Der kan dog være nuanceforskelle i både fil-formatet og specielt dataindholdet de enkelte banker imellem. I det tilfælde er du velkommen til at kontakte os, så kan vi undersøge det nærmere hos Continia.

 

Pris på Continia Payment Management – MT940

Vejledende slutkundepris for Continia Payment Management – MT940 er kr. 15.000.
Anvendelsen af dette modul forudsætter at I også har Continia Payment Management samt Bankkontoafstemning. Modsat basismodulerne følger denne licens NAV licensen. Der skal altså ikke betales ekstra for anvendelse i flere regnskaber.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up