Microsoft laver en Dynamics NAV brugergruppe – skal du være med?

Har du interesse for at deltage i Microsofts nye brugergruppe for eksisterende NAV brugere og dele dine erfaringer med andre, så bliv et aktivt medlem af NAVUG.

Hvis du til dagligt arbejder med Microsoft Dynamics NAV, og du synes det kunne være interessant at mødes og dele dine erfaringer med ligesindede, så er Microsoft nye brugergruppe noget for dig. 
 
Den 29. januar opstarter Microsoft Denmark en ny Microsoft Dynamics NAV brugergruppe ved navn NAVUG. NAVUG er en global Microsoft Dynamics NAV brugergruppe, som nu opretter en afdeling i Danmark. Det er derfor muligt for alle eksisterende NAV brugere at deltage aktivt i denne brugergruppe.
 
Formået med gruppen er at udveksle erfaringer, diskutere løsninger, netværke og blive klogere. Der vil være ca. 4 møder årligt med debat, foredrag og vidensdeling.   
 
Afholdelsestidspunkt: den 29. januar 2014 13:00-16:00
 
Afholdelsessted: 
Microsoft Denmark
Tuborg Boulevard 12
Hellerup 2900
Danmark
 
Program for dagen:
 

13:00-13:30

13:30-13:45

Registrering'

Velkommen og introduktion

13:45-14:00 Hvad er NAVUG
14:00-15:00

Præsentation af deltagerne – Hvad forventer

du at få ud af at deltage i en brugergruppe? 

15:00-15:15 Pause
15:15-16:00

Vejen frem. Vær med til at forme den fremtidige 

danske brugergruppe NAVUG

Se mere om arrangementet her og tilmeld dig

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up