Gratis seminar omkring opgradering fra C5 til Microsoft Dynamics NAV

Vi har nu afholdelsesgaranti på vores gratis C5 seminar d. 19. april!

Få et indblik i hvordan man datamæssigt kommer i gang med NAV 2016, div. opsætning samt stamdata overførsel fra C5 via Excel.
 
Skanderby tilbyder en opstartspakke til NAV, som f.eks. indeholder forslag til kontoplan, bogføringsopsætning, nummerserier, alle danske postnumre, landekoder og Excel skabeloner til indlæsning af stamdata fra C5, såsom Debitorer, Kreditorer, Varer og Kontoplan.
 
Vi giver ligeledes en demo af Dynamics NAV 2016 og giver en introduktion til de nye funktioner, nye klienter og fortæller kort om licensmodellerne og priser til NAV 2016.
 
Der er stadig pladser tilbage på seminaret så det er bare med at skynde at tilmelde sig. Deltagelsen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Så er du interesseret i at deltage kan du tilmelde dig enten her>> eller på mail til Anne Deuzeman på ad@skanderby.dk eller på telefon 87 42 17 03.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up