Aabent hus – fredag den 14. juni 2013

Den 14. juni 2013 kan jeg fejre min 50 års fødselsdag og inviterer til åbent hus

Den 14. juni 2013 kan jeg fejre min 50 års fødselsdag og vil i den anledning gerne invitere dig til åbent hus på Aarhus Hostel fra kl. 14-17.

Igennem snart 10 år har Skanderby A/S serviceret Dynamics NAV løsninger, men i løbet af vinteren blev Aarhus Hostel tilføjet på mit CV, idet jeg der overtog den tidligere Kolt Ældrehøjskole. Højskolen havde stået tom i næsten to år efter at en konkurs havde sat en stopper for 134 års aktivitet.

Vi har nu omdannet højskolen til Aarhus Hostel og Aarhus har således fået et nyt vandrerhjem.

De ændringer vi har lavet, vil jeg gerne indbyde dig til at komme og opleve. 

Så kom forbi den 14. juni 2013 kl. 14-17 og og se hvad Aarhus Hostel har at byde på, dels som hostel, men også til fester, bryllupper, konferencer, teambuilding, firmaarrangementer eller fødselsdage, hvor du ønsker at tilbyde gæsterne en overnatning.

Vi byder på kaffe & kage, Mike Owen Band og andre former for underholdning. Derudover vil der være forskellige former for smagsprøver:
Vinoble giver smagsprøver på deres vinsortiment og tager gerne en snak om vinen til dit arrangement.
Foodfein, som er byens nye fødevarebutik på Sønder Allé 6, vil præsentere nogle af deres delikatesser.

Du kan læse meget mere om selve dagen på www.aarhushostel.dk/aabenthus.  

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen

Michael Skanderby

Scroll to Top