Tabellae deltager til ERFA/Seminardage 2017!

Tabellae A/S slutter sig til den lange række af Dynamics NAV-samarbejdspartnere som kommer til Skanderbys gratis ERFA/Seminardage d. 17. og 18. maj 2017.

De vil stå til rådighed både i pauserne og under seminarerne, så du kan komme og høre mere om deres produkt eller få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Om Tabellae:

Tabellae logoTabellae A/S leverer Lasernet Output Management til Dynamics NAV projekter, som giver din virksomhed store besparelser, nem vedligeholdelse af forretningsdokumenter samt opfyldelse af alle dokument- og formatkrav fra virksomhedens kunder og offentlige myndigheder.

I forbindelse med et nyt NAV projekt vil det oftest være rentabelt at vælge en standardløsning til de udgående dokumenter, som virksomheden tilmed selv kan vedligeholde.

 

En pakke-løsning fra Tabellae giver en række fordele for dit Dynamics projekt:

√  Langt billigere ERP implementering
√  Nem vedligeholdelse af egne dokumenter
√  Understøtter alle formater, bla. EDI og XML
√  Hurtigere drift med Out-of-the-box løsning til Dynamics
√  Adgang til spidskompetencer og ”Best Practice”

 

Læs mere om Tabellae og Lasernet på deres hjemmeside >>

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig vores ERFA/Seminardage, så kan du læse meget mere om de forskellige seminarer og tilmelde dig her >>

Related Posts

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up