Spar 15 procent på NAV brugere indtil den 23. juni 2016

KAMPAGNEN ER IKKE LÆNGERE GÆLDENDE

Som eksisterende NAV kunde er der netop nu penge at spare når du skal købe flere brugere til din løsning. 

Microsoft har annonceret at den næste måned frem kan eksisterende kunde kan spare 15 % på køb af mere end 3 brugere til og med 15 brugere.

Så står du og mangler brugere til din nuværende NAV løsning, så er det nu du kan gøre en god handel, hvis du handler hurtigt.

 

Betingelser:

Betingelser for at benytte dette tilbud:

  • Tilbuddet er gældende for eksisterende kunder, der har købt Microsoft Dynamics NAV efter licenstypen Perpetual eller Business Ready.
  • Du skal have købt eller opgraderet din licens til en Perpetual eller Business Ready licens før den 1. juli 2015
  • Du skal have et aktivt opdateringsabonnement
  • Du skal købe mere 3 brugere og max 15 brugere på en gang for at opnå de 15 % i rabat.
  • Dette tilbud gælder kun for køb af Full Users, Additional BRL Advanced Management Users eller Additional BRL Business Essentials Users. Tilbuddet er derfor ikke gældende for bl.a.  Limited Users, Light Users mv.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up