Skanderbys julearrangement 2018

Skanderby logo jul

 

Så er det igen ved at være den tid (i tilfælde af at I ikke har lagt mærke til at I allerede kan købe nisser i butikkerne), hvor vi inviterer til julehygge i biografen!

I år bliver det d. 4. december i Cinemaxx Aarhus, og vanen tro kommer vi til at have en hel biografsal til os selv. Vi skal i år se “A Star Is Born”, et romantisk drama med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne.

 

Om arrangementet

Ligesom sidste år afholder vi julearrangement i Cinemaxx. Medbring den mail du får en uges tid før arrangementet og kom hen til os for at ombytte den til 2 billetter og en goodiebag. Vi render rundt i nissehuer og Skanderby-skjorter, så vi er forhåbentlig nemme at finde!

Før filmen starter holder Michael Skanderby en kort tale, hvorefter der er lodtrækning med mulighed for at vinde præmier sponsoreret af nogle af vores kunder.

Derefter er det bare om at nyde filmen!

 

Dato: 4. december
Tid: 18:00
Sted: Cinemaxx Aarhus (i Bruun’s Galleri)

 

Få en ekstra julegave med hjem

Igen i år har vores kunder sponsoreret præmier til arrangementet, og før filmen starter udtrækker vi vindere blandt alle de tilmeldte.

I år trækker vi lod om gaver fra:

 

Om filmen

“A Star Is Born” er den tredje genindspilning af klassikeren af samme navn fra 1937.

Filmen handler om en berømt musikstjerne (spillet af Bradley Cooper) der forelsker sig i en talentfuld ung kvinde (spillet af Lady Gaga) og hjælper hende med at blive berømt. Men samtidig må han kæmpe med sit alkoholmisbrug.

Trailer:

Scroll to Top