Skanderbys julearrangement 2017

Skanderby Jul Logo

 

Så er det endnu en gang blevet tid til Skanderbys årlige julearrangement.

I år kommer det til at foregå d. 5. december i Cinemaxx Aarhus og som altid har vi tømt en hel biografsal for at kunne fylde den med vores kunder. Årets film bliver “Mordet i Orientekspressen”, en genindspilning af Agatha Christie’s klassiske mordgåde.

 

Om arrangementet

Selvom vi i år flytter fra Biocity til Cinemaxx, så er konceptet det samme. Medbring den mail du får en uges tid før arrangementet og kom hen til os for at ombytte den til 2 billetter og en goodie bag. Vi er nemme at finde i vores Skanderby-skjorter og nissehuer!

Før filmen starter holder Michael Skanderby en kort tale, hvorefter der er lodtrækning med mulighed for at vinde præmier sponsoreret af nogle af vores kunder.

Derefter er det bare om at nyde filmen!

 

Dato: 5. december
Tid: 18:00
Sted: Cinemaxx Aarhus (i Bruun’s Galleri)

 

 

Få en ekstra julegave med hjem

Igen i år har vores kunder sponsoreret præmier til arrangementet, og før filmen starter udtrækker vi vindere blandt alle de fremmødte.

I år trækker vi lod om gaver fra:

 

Som en ekstra gave til alle, uanset om I kommer med i biografen eller ej, giver Svane & Lührs også en rabatkode til deres webshop, hvor I kan spare 15% på jeres køb af smykker. Brug koden Skanderby når I køber på svane-luhrs.dk. Koden gælder frem til 15.12.17.

 

Om filmen

Mange er jer kender uden tvivl til Mordet i Orientekspressen, men selv hvis I kan huske hvem morderen er, så tror vi på at I stadig kommer til at blive underholdt.

Om ikke andet kan I altid beundre Kenneth Branaghs imponerende overskæg!

Til alle dem der ikke har læst Agatha Christies roman eller set den originale filmatisering, så forventer vi selvfølgelig at ingen afslører morderen (for ellers kommer julemanden vist med kul til dem i år).
Filmen følger detektiven Hercule Poirot, spillet af Kenneth Branagh, mens han prøver at opklare et mord begået ombord på Orientekspressen. Hans medpassagerer (og dermed også hans mistænkte) bliver spillet af en lang række stjerneskuespillere, deriblandt Johnny Depp, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer og Judi Dench.

Trailer:

 

Vi håber på at se jer!

Scroll to Top