Skanderby søger en 365 Business Central / Dynamics konsulent

Skanderby søger en 365 Business Central / Dynamics konsulent

Skanderby A/S har en ledig stilling som 365 Business Central / Dynamics konsulent.

Hvem er vi?
Vi er en lille – men effektiv – organisation der har arbejdet med Navision, Dynamics NAV og 365 Business Central i 20 år.

Hvad indebærer jobbet?
Vi har 3 funktionsområder: Forretningskonsulenter, Systemkonsulenter og programmører. Hvor systemkonsulenterne arbejder med bl.a. integrationer og programmørerne, qua den datalogiske baggrund, laver evt. tilpasninger til løsningerne, så vil du som forretningskonsulent tage dialogen og projektledelse med et antal kunder som du får ansvaret for.

Hvem er du?
Du skal derfor som minimum have 5-6 års erfaring som forretningskonsulent indenfor Microsoft Dynamics NAV eller Business Central. Alternativt er du f.eks. økonomichef eller controller, hvor du i en del år har været superbruger på en NAV / 365 Business Central løsning.

Vores kunder er primært indenfor handel og service – og de fleste ligger i Østjylland. Se eksempler på vores kunder her: https://skanderby.dk/referencer/

Vi har stadig et antal kunder på Dynamics NAV som løbende servicerer, men hver konsulent har årligt 2-4 (afhængigt af projektets størrelse) opgraderinger til 365 Business Central. Her vil du få ansvaret for hele forløbet fra workshops, test af tilpasninger, undervisning, assistance ved ibrugtagning og efterfølgende support.

Du vil opleve en meget høj grad af selvstændighed i jobbet ligesom at vi naturligvis har pensionsordning, sundhedsforsikring, bonusordning, internet, mulighed for hjemmearbejde m.v.

Lyder det som noget for dig?
Vil du høre mere om stillingen, så kontakt
Direktør Michael Skanderby på mail ms@skanderby.dk eller på tlf: 87421700 eller
COO Dorte Hedegaard på mail dnh@skanderby.dk eller på tlf:  87421702.

Og kender du os godt nok til at vide at det lige er dig at arbejde sammen med os, så sender du bare ansøgningen med det samme til ms@skanderby.dk

  • Ansøgningsfrist:
    Snarest muligt
  • Stillingstype:
    Fuldtid
Scroll to Top