Prøv bankkontoverificering i Continia Payment Approval modulet gratis

Continia Bank Account Verification

Styk dit forsvar mod betalingssvindel

Bekymrer du dig om sikkerhed i din virksomheds betalingsprocesser? I 2. halvår af 2022 blev der forsøgt svindlet for mere end 160 mio. kr. i danske virksomheder – alene med fakturasvindel. Den digitale transformation har lettet mange forretningsprocesser – men samtidigt gjort denne type af svindel langt mere udbredt. 

Så mens fakturasvindel bliver sværere og sværere at opdage, bliver virksomhederne mere sårbare over for tab af både omdømme og omsætning. Derfor introducerer Continia nu endnu et lag  af sikkerhed i dine transaktioner. 

Med Bankkontoverificering i Continia Payment Management får du i Payment Approval-modulet et nyt våben til at stoppe fakturasvindel. Bankkontoverificering sikrer dig mod svindelforsøg, hvor svindlere har ændret kontonumre hos en kreditor eller på en faktura. Du får

  • Besked, når du modtager en faktura med et ukendt kontonummer
  • Mulighed for at registrere, hvordan du har verificeret nye konti 
  • Verificeringshistorikker med oversigter over ændringer

Test en gratis 30-dages prøveversion af Continias Payment Approval-modul (gælder kun for cloud-versionen). Test den nye funktion til verificering af bankkontoer og nyd fordelene ved en sikker og effektiv godkendelsesproces allerede i dag.

Læs mere om alle fordelene ved Bankkontoverificering her.

Kontakt Michael Skanderby på ms@skanderby.dk eller direkte telefon 87421700 hvis du gerne vil afprøve

Scroll to Top