Pakkelabels.dk

Integrationsløsning mellem Microsoft Dynamics NAV og Pakkelabels.dk

Med en integrationsløsning mellem Microsoft Dynamics NAV og Pakkelabels.dk kan du håndtere dine pakkeforsendelser direkte fra økonomistyringssystem. Det sikrer dig en hurtig og effektiv daglig arbejdsgang.

Dynamics NAV-Pakkelabels integration

Slut med dobbeltindtastninger og fejl

Det bliver slut med dobbeltindtastninger og manuelle fejl. Speditørdata og modtagerinformationer overføres automatisk fra dine salgsordrer i Dynamics NAV til dine pakkelabels. Med et enkelt klik fra Dynamics NAV kan du udskrive dine pakkelabels.

 

Track & Trace dine pakker fra NAV

Når en pakkelabel er oprettet og printet, bliver Track & Trace-nummeret på forsendelsen automatisk opdateret på ordren i Dynamics NAV. Du kan derfor let spore dine pakker direkte fra dit økonomistyringssystem.

 

 

Personlig besked til modtagere

Med Pakkelabels.dk kan du sende personlige beskeder til dine kunder på SMS eller e-mail undervejs i leveringsprocessen. Det giver kundetryghed, og det er samtidig god branding for din virksomhed.

dynamics_nav_udskriv_pakkelabels

Spar tid med labelprintere

Pakkelabels.dk understøtter udskrivning til almindelige A4-printere eller Zebra labelprintere. Har du en stor forsendelsesvolumen, er det oplagt at benytte labelprintere til dine pakkelabels, da det gør din daglige arbejdsgang endnu mere effektiv.

 

This is box title

Understøttende speditører

  • Bring
  • Danske Fragtmænd
  • DAO
  • DPD
  • GLS
  • Post Danmark

 

Læs mere

Integrationsløsningen mellem Microsoft Dynamics NAV og Pakkelabels.dk er baseret på Pakkelabels.dk Filedrop/Printklient integration.

Pakkelabels.dk samarbejder med Skanderby A/S, som står klar til at hjælpe med at rådgive og varetage implementeringen af integrationsløsningen i din Microsoft Dynamics NAV-løsning.

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk