Skal du nå at købe ekstra brugere inden prisstigningerne træder i kraft?

Microsoft har netop annonceret prisstigninger fra d. 1. januar 2016. 
Her vil priserne stige på brugere på de ældre licensmodeller for Microsoft Dynamics NAV. Det drejer sig mere nøjagtigt om følgende licensmodeller: 
 
  • Microsoft Dynamics NAV MBL Professional
  • MBL User Based Pricing 
  • BRL Business Essentials
 
Så hvis du sidder med disse type licenser, er det måske tid til at få købt brugerne inden Microsoft hæver priserne. 
Efter d. 1. januar 2016 vil priserne for disse licensmodeller være steget til kr. 16.750 pr. bruger. 
Licensværdien for de ældre licensmodeller vil ikke blive påvirket af prisstigningerne, idet de stadig vil blive beregnet efter PLP (purchased list price).
 
For at vi skal kunne nå at håndtere ordrerne inden juleferien, er det vigtigt, at vi har ordreren fra jer inden d. 24. december 2015. 
 
Har du spørgsmål til dette eller ønsker at høre mere i forhold til, hvordan det påvirker jer så kontakt da Anne Deuzeman på ad@skanderby.dk

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up