LESSOR Human Resources

Samlet Personale & HR-løsning med maksimal fleksibilitetLessor logo

Personaleadministrations- og kompetenceudviklingssystemet LESSOR Human Resources er et fuldt integreret til Microsoft Dynamics NAV. Dermed er skærmbilleder, logik og genvejstaster genkendelige fra de øvrige Microsoft Dynamics NAV-moduler, og det daglige arbejde bliver endnu lettere.

Med LESSOR Human Resources får I en samlet HR-løsning til Microsoft Dynamics NAV, hvor det nødvendige behov om oplysninger på de enkelte medarbejdere kan defineres let og fleksibelt. Udover registreringsmuligheder er dette et samlet værktøj til håndtering af kompetencer, kurser, rekruttering, opgavestyring og dokumentadministration. Et godt overblik over hele organisationen.

LESSOR Human Resources til Microsoft Dynamics NAV er et samlet HR-værktøj, som letter arbejdet og giver større overblik for såvel ledere som personalefunktion.

This is box title

Administrative opgaver kan forenkles og struktureres, som f.eks.:

Bedre og hurtigere information

Fordel: Der kan registreres en lang række relevante oplysninger om den enkelte medarbejder, hvilket giver øget overblik og lettere adgang til relevant information og videre analyse.

Udbytte: Bedre og hurtigere information sikrer hurtigere reaktion på relevante indsatsområder.

Bedre styring af medarbejderudvikling

Fordel: Nem registrering af medarbejderes kompetencer og kompetencemål. Mulighed for GAP-analyse giver overblik over udviklingsbehov.

Udbytte: Fokuseret kompetenceudvikling til styrkelse af både virksomhed og medarbejdere sikrer, at kursusbudgettet anvendes bedst muligt.

Lettere administration af rekrutteringssager

Fordel: Med de fleksible flettemuligheder er det let at håndtere korrespondance med kandidater tilknyttet en rekrutteringssag. Når en ansøger ansættes, overføres relevante oplysninger til medarbejderstamkortet.

Udbytte: Mindre tidskrævende og mere professionel rekruttering.

 

Læs mere på LESSORs hjemmeside

Human Resources 
Op til 25 medarbejdere

kr. 7.149,23

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 1.215,37

Human Resources 
Op til 50 medarbejdere

kr. 13.787,81

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 2.343,93

Human Resources 
Op til 75 medarbejdere

kr. 19.915,72

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 3.385,67

Human Resources 
Op til 100 medarbejdere

kr. 25.532,97

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 4.340,60

Human Resources 
Op til 250 medarbejdere

kr. 43.086,37

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 7.324,68

Alle priser er ekskl. moms. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

 

 

 

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up