Freemium model på CustomerSource

CustomerSource er nu tilgængelig med en ny “freemium” model, hvor alle har fri adgang til cirka halvdelen af det indhold, der er på CustomerSource.

Det betyder, at kunder ikke hele tiden oplever at skulle logge ind – kun når man gerne vil have adgang til secured/gated indhold, som vil blive vist via en hængelås. Prøver en kunde at få adgang til secured indhold, får de et preview af indholdet og bliver bedt om at logge ind. Har kunden ikke login til CustomerSource eller en plan, modtager de instruktioner om at få en plan eller få adgang til CustomerSource.
 
Fremover vil frit/gratis indhold således være produktinformation, produktnyheder, how-to videoer, vidensbase (knowledgebase artikler), fact sheets og white papers.
 
Låst indhold, som således kun vil være for kunder med opdateringsabonnement, vil være download af Dynamics NAV installationer, Service packs, hotfixes og undervisningsmateriale til Dynamics NAV.
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up