Document Output

Continia Document Output logoContinia Document Output

Med løsningen Document Output fra Continia behøver du ikke længere bruge tid på at sende rapporter til dine kunder og andre eksterne relationer manuelt fra Microsoft Dynamics NAV. Du får samtidig mulighed for at designe dine e-mails , så de får præcis det layout og rummer de informationer, du ønsker.

E-mailskabeloner

Document Output rummer en lang række færdige e-mailskabeloner. Hver af dem har en tilknyttet NAV-rapport samt oplysninger om, hvem der skal modtage den. Der ligger færdige e-mailskabeloner klar til:
Kontoudtog (inklusive vedhæftning af bilag fra perioden), følgeseddel, kreditnota, rykker, rentenota, salgsfaktura, tilbud, ordrebekræftelse, indkøbsordre, pakkesporing (sender e-mail med link til speditørens website, hvor man kan følge leverancens status).

Disse sendes i PDF-format vedhæftet en e-mail. Hvis du anvender andre rapporter, og du ønsker at distribuere dem, kan du selv oprette nye e-mailskabeloner.

 

Ingen ændringer i rapporter

Document Output kræver ikke, at du foretager ændringer i rapporter for at sende dem, du skal blot vælge den rapport, du ønsker at anvende.

 

Styr på hvem, der modtager

Du kan nemt styre, hvem der skal modtage hvilke dokumenter i de virksomheder, I handler med. Du får fuld understøttelse af forskellige sprog, hvilket betyder, at både rapporter og e-mails sendes ud på det rigtige sprog.

 

Alt bliver logget

Document Output sikrer dig, at alle aktiviteter bliver logget. Efterspørger en kunde for eksempel en faktura, kan du nemt se, hvornår den er sendt, hvem den er sendt til, samt hvordan den så ud.

This is box title

Egenskaber

  • Enkel og hurtig implementering
  • 10+ færdige e-mailskabeloner – klar til anvendelse!
  • Enkel opsætning af nye e-mailskabeloner – uden hjælp fra IT-ekspert
  • Unik opsætning af layouts for e-mails samt flettefelter og vandmærke
  • Fleksibel opsætning af e-mailmodtagere
  • Masseafsendelse af f.eks. fakturaer, kontoudtog, mv.
  • Overskuelige oversigtsvinduer med modtagere af dokumenter inklusive forsendelsesmetode (e-mail eller print)
  • Automatisk udskrivning på papir til modtagere uden e-mailadresse
  • Logning af alle afsendelser
  • Integreret Continia PDF Driver medfølger
Læs mere om Document Output på Continias hjemmeside

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up