Continia Cash Management Extended

Et godt supplement til Microsoft Dynamics NAV Cash Management – standard.   

Med Continia Cash Management Extended bliver standardfunktionaliteten til bankbetalinger i NAV 2013 R2 eller NAV C5 2014 sat færdig op på rekordtid!
Continia Cash Management Extended henvender sig til små virksomheder med 1-5 brugere, der har enkle og ikke særlige komplekse behov for bankbetalinger direkte fra NAV.  
 
Med dette modul tilføjes der følgende til Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 / NAV C5 2014:
 
  • Altid opdaterede betalingsmetoder hentes ned fra Continia Online, som bygger betalingsfilen, der skal sendes til banken.
  • Continia leverer færdige, opdaterede dataformater, der kan modtages af alle banker i hele norden.
  • Continia leverer også i SEPA-formatet som udgangspunkt til ISO 20022 formatet, men allerede nu er de ved at levere færdige formater til flere indlagte dialekter, som både banker og lande tager i anvendelse.
  • Continia har udvidet valideringen, så der blandt andet automatisk er udfyldt adviseringslinjer i de betalingstyper, der kræver dette, så bankoverførslen ikke fejler.
  • For udenlandske betalinger har vi udbygget denne del, så du kan lave andre udbetalinger i anden valuta end DKK og Euro.
 
Cash Management modulet er et alternativ til små virksomheder som overvejer Payment Management, men ikke har brug for nær så meget. Du kan i vedhæftede fil (Cash-benchmar.pdf) se en benchmark af funktioner mellem standardfunktionaliteten, der medfølger i Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 mod Continia Cash Management (overbygning på den medfølgende standardfunktionalitet) og Continia Payment Management – Basis (stand-alone modul, det vil sige, at standardfunktionaliteten i NAV ikke anvendes). 
 
Har du spørgsmål til dette kontakt da vores konsulent Helene Damsgaard87 42 17 01 eller hd@skanderby.dk.
 

Vedhæftninger

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up