Continia Cash Management Extended

Et godt supplement til Microsoft Dynamics NAV Cash Management – standard.   

Med Continia Cash Management Extended bliver standardfunktionaliteten til bankbetalinger i NAV 2013 R2 eller NAV C5 2014 sat færdig op på rekordtid!
Continia Cash Management Extended henvender sig til små virksomheder med 1-5 brugere, der har enkle og ikke særlige komplekse behov for bankbetalinger direkte fra NAV.  
 
Med dette modul tilføjes der følgende til Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 / NAV C5 2014:
 
  • Altid opdaterede betalingsmetoder hentes ned fra Continia Online, som bygger betalingsfilen, der skal sendes til banken.
  • Continia leverer færdige, opdaterede dataformater, der kan modtages af alle banker i hele norden.
  • Continia leverer også i SEPA-formatet som udgangspunkt til ISO 20022 formatet, men allerede nu er de ved at levere færdige formater til flere indlagte dialekter, som både banker og lande tager i anvendelse.
  • Continia har udvidet valideringen, så der blandt andet automatisk er udfyldt adviseringslinjer i de betalingstyper, der kræver dette, så bankoverførslen ikke fejler.
  • For udenlandske betalinger har vi udbygget denne del, så du kan lave andre udbetalinger i anden valuta end DKK og Euro.
 
Cash Management modulet er et alternativ til små virksomheder som overvejer Payment Management, men ikke har brug for nær så meget. Du kan i vedhæftede fil (Cash-benchmar.pdf) se en benchmark af funktioner mellem standardfunktionaliteten, der medfølger i Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 mod Continia Cash Management (overbygning på den medfølgende standardfunktionalitet) og Continia Payment Management – Basis (stand-alone modul, det vil sige, at standardfunktionaliteten i NAV ikke anvendes). 
 
Har du spørgsmål til dette kontakt da vores konsulent Helene Damsgaard87 42 17 01 eller hd@skanderby.dk.
 
Scroll to Top