Consignor

Consignor – software til forsendelser
Consignor logo

Consignor hjælper virksomheder med at optimere deres forsendelsesprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at afsende ordrer til kunder. Consignor softwaren indeholder verdens største transportørbibliotek, så virksomheder kan benytte lige netop de transportører, som matcher deres fragtbehov.

Udover verdens største transportørbibliotek giver integration til Consignor dig automatisk labelprint, automatisk EDI-overførsel, fragtprisberegning, scanning, track & trace, forskellige leveringsalternativer, enkel retur- og farligt gods håndtering, pakkeforsikring, analyser, rapportering samt overblik over dine forsendelser. På den måde sparer du tid og penge på at sende pakker, og er sikker på, at du altid vælger den bedste leveringsmetode til dine forsendelser. Se alle dine muligheder i Consignor her.

 

Fordelagtigt for dine kunder og transportører

Med Consignor kan du tilbyde dine kunder leveringsalternativer, som matcher netop deres behov. Hvilket er med til at øge dit salg samt din kundetilfredshed og -loyalitet. Ligeledes gør Consignor din levering gennemsigtig for modtageren gennem adgang til track & trace, hvilket ligeledes bidrager til en bedre kundeoplevelse.

På transportsiden er de transportører, som du vælger at benytte i Consignor, glade for automatisk at modtage strukturerede forsendelsesdata og standardiserede labels efter deres specifikationer og formater fra dig. Derved kan de planlægge deres arbejdsdag meget mere effektivt, og både du og transportøren minimerer fejl ved afhentning og levering.

 

Verdens største udbyder

Consignor softwareplatformen håndterer over 100 millioner forsendelser om året, og gør det muligt for mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning for deres forsendelser, uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Kundeporteføljen spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.

Consignor opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Kina og Storbritannien, og beskæftiger mere end 162 medarbejdere. Omsætningen i 2018 lød på 19 mio. EUR, og Consignor er dermed vokset til at være den største udbyder af Delivery Management software. Læs mere om Consignor her.

Læs en brochure om Consignor her.

 

Vil du vide mere om Consignor? Kontakt Casper Damgaard, Country Manager Consignor A/S på tlf. 23 32 34 41 eller casper.damgaard@consignor.com

 

Læs mere på Consignors hjemmeside

Integration med NAV

Der er ikke et standardmodul til integrationen, men hos Skanderby genbruger vi vores opsætning og kode fra tidligere installationer. Vi gør det på den måde, fordi de enkelte virksomheder ofte håndterer forsendelsesprocessen forskelligt. Kontakt os for yderligere information.

Fragtleverandører understøttet af Consignor

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up