BRAP Business Ready Advantage Plus

Microsoft tilbyder nu Adgang til 24×7 Microsoft Dynamics-support via "BRAP Business Ready Advantage Plus" aftale

BRAP Business Ready Advantage Plus

Det nu muligt for NAV kunder i Danmark at få en BRAP aftale, som omfatter ubegrænset adgang til problemløsningssupport og alle de værdifulde fordele der er i BREP.

BREP er den nuværende vedligeholdelses/maintanance aftale til Dynamics NAV, mens BRAP er en udvidelse med yderligere adgang til support.

Microsoft har i en del år udbudt BRAP til andre Microsoft Dynamics-produkter i Nordamerika og udvalgte lande i Sydamerika. Nu udbydes produktet også til Microsoft Dynamics NAV-kunder i udvalgte lande, herunder USA, Canada, Storbritannien, Australien, New Zealand, Sydafrika og Danmark.

 

Fordele ved BRAP:

Foruden alle BREP-fordelene giver BRAP adgang til:

  • Ubegrænset Microsoft Dynamics-problemløsningssupport
  • Adgang til 24×7 Microsoft Dynamics-support ved niveau A-hændelser.
  • Dynamics Community-fora, der administreres af supportteknikere fra Microsoft

BREP fordele:

  • Styrede community- og supportfora: Udveksle ideer, stille spørgsmål, og diskuter løsninger med fagfæller.  Disse fora overvåges af supportteknikere fra Microsoft.
  • Produktopgraderinger og opdateringer: Få adgang til forbedret funktionalitet og teknologiske fremskridt via større versionsudgivelser og opgraderinger, samt  offentlige reguleringer, skatteændringer og opdateringer, så organisationen kan overholde lovgivningen.
  • Investeringskredit: Der kan skiftes fra én Microsoft Dynamics-løsning til en anden, samtidig med at den oprindelige investering beskyttes, hvis forretningen ændrer sig eller vokser.
  • Beskyttet prisliste: Der kan budgetteres nemmere i forbindelse med for fornyelser.
  • Adgang til CustomerSource og Knowledge Base: Gør medarbejderne mere produktive, fordi de har adgang til værktøjer og ressourcer døgnet rundt. Herunder selvstyret support, så du hurtigt kan løse problemer, udnytte ny funktionalitet, forbedre forretningsprocesser og hurtigere drage fordel af nye tiltag.
  • Ubegrænset adgang til online-uddannelse: Udnyt E-Learning, online-uddannelsesmanualer og udvidede kursusmaterialer til at opbygge din kapacitet og dine kompetencer. Herunder uddannelsesplaner og køreplaner for produktversionering og certificering.

 

Kontakt Skanderby A/S for flere oplysninger om BRAP aftalen og muligheden for at få Dynamics support fra Microsoft

 

Scroll to Top