1. juli 2014 ændrer Continia licenspriserne

Mange af basis licenserne er kendt for en 3-trins struktur, som nu bliver ændret til en 4-trins struktur. Læs mere omkring ændringerne her>>

Continias basislicenser er kendte for at give virksomheder med en NAV licens, der har mindre end 20 registrerede fuldbrugere, adgang til at købe licenser til en reduceret pris baseret på en 3-trins struktur.
Fra den 1. juli 2014 og fremefter vil dette blive ændret til en 4-trins struktur, så NAV licenser med færre end 50 brugere kan købe en Continia licens til en reduceret pris.
 
I forhold til eksisterende prisstruktur betyder det, at kun NAV licenser med mere end 49 fuldbrugere vil mærke prisændringen.
Fra den 1. juli 2014 ser de nye 4-trins pris ud som følger:
 
  • 50+ NAV fuldbrugere
  • 20-49 NAV fuldbrugere
  • 5-19 NAV fuldbrugere
  • 1-5 NAV fuldbrugere
 
Priserne op til 49 fuldbrugere er de samme som dem, du kender fra prislisten i dag.
 
Hent komplet prisliste gældende pr. 1. juli 2014 nedenfor.
 

Vedhæftninger

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up