Vi støtter fodbolden i Østjylland

Komplet Mitre spillesæt til DIT hold – gratis!

Nu får du mulighed for at få et komplet spillesæt til dit fodboldhold – dit hold får et Mitre spillesæt bestående af trøje, shorts og strømper til max 14 personer, og så er det helt gratis.

Tøjet leveres naturligvis i dit holds klubfarve og med nummer på ryg, Careitec logo på front, Skanderby logo på ryggen over rygnummer og Djurslands Bank logo på brystet.


Skal dit hold have gratis spillerdragter

For at få gratis spillertøj til dit hold, skal du sende en mail til fodbold@mitre.dk med en god grund til hvorfor netop dit hold skal ha’ et komplet Mitre holdsæt. Om dit hold spiller 7 eller 11 mands fodbold betyder ikke noget, det kommer helt an på din begrundelse. Begrundelse sendes til: fodbold@mitre.dk senest d.30/9 2011.

Husk at oplyse navn, telefon nummer, hold og hvilken klub dit hold spiller for.

Vi udlodder i alt 210 sæt og foretager løbende udvælgelse, så jo før du sender din begrundelse jo hurtigere kan du og dit hold være heldige. Hvis dit hold bliver valgt ud til at modtage et gratis komplet Mitre holdsæt, vil du modtage en
opringning eller mail og tøjet vil herefter blive leveret i løbet af ca. 2-3uger. Og husk – skal der klublogo på – så klarer vi også det!

Nedenfor finder du en PDF fil med alle oplysningerne.

 

Scroll to Top