Tilbud på Extended Pack

Har du en licens til Dynamics NAV 2013, NAV 2013 R2 eller NAV 2015, så kan du lige nu få en Extended Pack inklusiv 1 bruger til kr. 53.601,- 

KAMPAGNEN ER IKKE LÆNGERE GÆLDENDE
Førpris for Extended Pack inklusiv en Full User: kr. 72.584,-

Besparelse: kr. 18.983,-

Ved at erhverve sig en Extended Pack bygger man oven på sin nuværende Starter Pack og opnår derved en komplet ERP funktionalitet. Du vil få yderligere moduler, som blandt andet giver adgang til Finans (udvidet), Supply Chain Management (salg, indkøb, lager og logistik) (udvidet), Relationsstyring (udvidet), Personalestyring, Projektstyring(udvidet) og Avanceret produktionsstyring.

 

Betingelser

Betingelser for at benytte dette tilbud:

  • Tilbuddet er kun gældende for virksomheder med Microsoft Dynamics NAV 2013, NAV 2013 R2 eller NAV 2015.
  • Du skal have et aktivt opdateringsabonnement.
  • Ved brug af dette tilbud vil der forekomme en udvidelse opdateringsabonnement som vil være 16 % af normalprisen for denne kampagne.

Tilbuddet er gældende indtil d. 26.06.2015. 

 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up