Skanderby A/S inviterer til forpremiere på Svalegangen

Blod, sved og afklippede fingre…

Vi har 7×2 billetter i overskud og vil derfor også gerne invitere dig og en ledsager til nedenstående arrangement. Send en mail til Michael Skanderby, ms@skanderby.dk hvis du 2 billetter (med forbehold for at de er "udsolgt"). Se mere nedenfor.
 
Skanderby A/S har haft en unik mulighed for at invitere vores kunder til forpremiere på den moderne tragedie INGA OG LUTZ den 9. marts 2015 i Teatret Svalegangens helt nye sal. 
 
INGA OG LUTZ indvier Teatret Svalegangens nye sal, en donation fra Herman Sallings Fond, og til den lejlighed har scenograf Lisbeth Burian skabt en imponerende scenografi, der giver mulighed for at stoppe op og betragte karakternes situation. Midt på scenen er Inga og Lutz’s lejlighed installeret: en boks på 22m2 der kan rotere 360 grader, så publikum kan studere karakterne som forstørrede objekter fra forskellige vinkler.
Svalegangen omtaler stykket således:
I et betonkvarter i udkanten af en moderne storby bor Inga og Lutz. Omgivelserne er grå og ikke synderligt idylliske. Duer pikker i hundelorte, og betonen er slidt. Men Inga og Lutz er godt tilfredse med livet i deres lille lejlighed – lige indtil Lutz mister sit arbejde. Langsomt begynder persiennerne, de afskallede bænke og den triste beton at presse sig mere og mere på.
 
Vennen Manni har heldigvis fået en smart forretningsidé, og Lutz springer på. Der er bare et problem. De mangler startkapital, og hvordan driver man egentlig et firma? Det bliver starten på en skæbnesvanger og action-præget rejse, der fører de to naive venner ad mildest talt tåbelige veje, der koster blod, sved og fingre i kampen for succes.
 
Du får ikke kun mulighed for at se både salen og teaterstykket før den første officielle forevisning, men vil også få en introduktion ved Teatrets kunstneriske chef Per Smedegaard.
 
Scroll to Top