Skanderby A/S er AGF sponsor

Skanderby A/S har gennem mange år være leverandør af Navision (Dynamics NAV) Århus Elite A/S

Derfor er det også naturligt for os at være sponsor for AGF ((se www.aarhus-elite.dk) og deltage i Århus Elites netværk (se www.aaenet.dk/).

Alle vores kunder har fået tilbuddet om at deltage i lodtrækningen om billetter til forårets kampe og vi sender løbende invitationer til de kunder, der har tilkendegivet interesse i fodbold. Er du ved at blive kunde – og er interesseret i biletter – så skynd dig at sende en mail til ms@skanderby.dk

 

Se invitationen fra AGF:

SÅ RULLER BOLDEN IGEN
Fredag d. 18. marts sparker vi en spændende halvsæson i gang med forårspremieren mod Hobro. Spillere og trænere har glædet sig til at spille om point igen – og bedømt ud fra træningskampene er formen på plads til forårets oprykningskamp. Godt nok bliver det uden Hjalte Nørregaard, der som bekendt er ude med en skade i hele foråret, men ellers råder Peter Sørensen over den samme trup, der skabte et godt udgangspunkt i efteråret – blandt andet ved at gøre rent bord i NRGi Park. Dertil skal medregnes tilgangen af erfarne Søren Berg. Det tegner lovende, og på fredag skal første styrkeprøve stå. Vi ses i NRGi Park! 

Scroll to Top