Skanderby A/S er AGF sponsor

Skanderby A/S har gennem mange år være leverandør af Navision (Dynamics NAV) Århus Elite A/S

Derfor er det også naturligt for os at være sponsor for AGF ((se www.aarhus-elite.dk) og deltage i Århus Elites netværk (se www.aaenet.dk/).

Alle vores kunder har fået tilbuddet om at deltage i lodtrækningen om billetter til forårets kampe og vi sender løbende invitationer til de kunder, der har tilkendegivet interesse i fodbold. Er du ved at blive kunde – og er interesseret i biletter – så skynd dig at sende en mail til ms@skanderby.dk

 

Se invitationen fra AGF:

SÅ RULLER BOLDEN IGEN
Fredag d. 18. marts sparker vi en spændende halvsæson i gang med forårspremieren mod Hobro. Spillere og trænere har glædet sig til at spille om point igen – og bedømt ud fra træningskampene er formen på plads til forårets oprykningskamp. Godt nok bliver det uden Hjalte Nørregaard, der som bekendt er ude med en skade i hele foråret, men ellers råder Peter Sørensen over den samme trup, der skabte et godt udgangspunkt i efteråret – blandt andet ved at gøre rent bord i NRGi Park. Dertil skal medregnes tilgangen af erfarne Søren Berg. Det tegner lovende, og på fredag skal første styrkeprøve stå. Vi ses i NRGi Park! 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up