Salgs- og marketingpraktikant

Kan du holde styr på mange bolde – og samle op på løse ender? Så er du måske den nye salgs- og marketingpraktikant hos Skanderby A/S.

Skanderby er en mindre konsulentvirksomhed med 12 ansatte, som arbejder med IT-løsninger til økonomistyring, salg, indkøb, logistik, produktion, CRM m.m. Løsningerne er baseret på Microsoft Navision og Microsoft Dynamics NAV. Vi leverer og vedligeholder administrative it-løsninger til et bredt udsnit af erhvervslivet, men med hovedfokus på handels- og servicevirksomheder i Østjylland

På grund af firmaets størrelse vil en kommende praktikant/kommende praktikanter få et bredt arbejdsområde og opnå masser af erfaring med bl.a. projektstyring, udarbejdelse af forskellige former for marketingmateriale mv.

Om praktikken

I maj 2017 afholder vi for 3. gang ERFA-/Seminardage, hvor vi i forbindelse med lanceringen af den nyeste version af NAV og samler de største samarbejdspartnere til Dynamics NAV.

I løbet af de to dage tilbyder vi over 90 gratis seminarer, afholdt af Skanderbys egne konsulenter og vores dygtige samarbejdspartnere, som bl.a. er: Microsoft, Continia, Lessor, ExpandIT, NxM, IntraNote, NN Markedsdata, Itide, Wannafind, SimplySO, Tasklet Factory, EDI-Soft, Soak, Naddon, Office 365 og Jet Reports.

Herved er dagene spækket med indlæg, som tilsammen vil give et indblik i, hvorfor Microsoft Dynamics NAV´s funktionalitet, ydeevne og brugervenlighed siden 1982 har udgjort motoren i virksomheder verden over.

I forbindelse med at vi afholder disse ERFA-/Seminardage søger vi en/to marketingpraktikanter, som vil kunne komme med spændende ideer samt input til, hvordan vi får endnu flere besøgende med til arrangementet. Under praktikforløbet er det muligt at arbejde med sit afsluttende eksamensprojekt, idet ERFA-/Seminardagene vil kunne være et muligt omdrejningspunkt for denne opgave. Praktikforløbet giver mulighed for at stifte bekendtskab med Microsoft Dynamics NAV, hvilket over 117.000 virksomheder over hele verden benytter til at styre deres bogføring, økonomi, logistik og drift.

 

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en relevant uddannelse inden for salg og marketing og er nu klar til at supplere med et praktikforløb. Derudover skal du:

 • Være ambitiøs, selvstændig, struktureret og kvalitetsbevidst med et stort overblik
 • Kunne trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • Møde udfordringer med en positiv indstilling og formå at samarbejde
 • Selvkørende, fleksibel, udadvendt og ansvarlig
 • Gerne have erfaringer med telemarketing
 • Være iderig og ikke være bange for at komme med nye ideer samt nye måder at gøre tingene på
 • Kunne formulere dig mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk uden problemer
 • Have kendskab til Outlook samt Microsoft Office-pakken.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Planlægning af ERFA-/Seminardagene
 • Være med til at udarbejde artikler samt andet markedsføringsmateriale
 • Promovering af dagene
 • Telemarketing i forbindelse med udsendelse af invitationer
 • Udarbejde strategier og planer for, hvordan vi får flest mulige tilmeldt
 • Arbejde med opgavestyring i Microsoft Dynamics NAV
 • Opfølgning efter arrangementet samt udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelse
 • Diverse ad hoc opgaver

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning med CV samt vellignende billede til Anne Deuzeman på ad@skanderby.dk.

Forventet opstart: januar 2017

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk