Prisændringer hos Continia

Continia ændrer pr. den 1. november 2016 deres priser samt licensbetingelser for flere af deres produkter.

Så står du og overvejer at skal købe et af Continias produkter, så skulle det måske være inden den 1. november 2016.

 

Prisændringerne har kun effekt for produkterne:

 

Continia Payment Management – Basis samt Bankkontoafstemning

Continia Document Capture – Basis

Continia Collection Management – Basis samt tilkøb af kommunikationsmoduler. 

 

Ændringerne i licensbetingelserne får derimod betydning for softwareabonnementer fremover. Vi vil nu tage dig igennem de forskellige ændringer som Continia har introduceret.

 

Licens- og prisændringer for Payment Management – Basis og Bankkontoafstemning

Udover prisændringerne, så kommer der også en række nye forbedringer i Payment Management, da Continia inden udgangen af 2016 kommer til at tilbyde direkte kommunikation til samtlige banker i Danmark. Derudover vil de også understøtte alle bankers formater i Skandinavien. Det nye ISO 20022-format giver også muligheden for at håndtere en lang række internationale banker.

Førhen har kun danske bankformater været inkluderet i Basis produktet, men fra d. 1. november vil alle tilgængelige standard bankformater (såfremt Continia tilbyder dem) være en del af Basis og derfor ikke kræve yderligere tilkøb. Dette gælder også specialformatet til udbetaling via NemKonto.

Fra d. 1. november 2016 vil det internationale standardformat MT940, som før krævede at virksomheder med udenlandske banker skulle anskaffe sig en ekstra licens, være inkluderet i Payment Management – Bankkontoafstemning.

Licens- og prisændringerne for Continia Payment Management og Bankkontoafstemning:

 

Licens- og prisændringer for Continia Document Capture – Basis

Der er også prisændringer for Document Capture, dog ikke for Basis licensen for virksomheder med 1-5 Full User CAL.

De øvrige priser, som kan ses i tabellen nedenfor, stiger med op til 10.000 DKK for en XL basis licens. Det tilknyttede software abonnement (Enhancement Plan) ændrer sig på samme vis, så prisen altid vil svare til 16 % af den pågældende licenspris.

Det betyder, at der kan være rigtigt mange penge at spare hvis man køber licens før d. 1. november 2016, hvilket ikke kun gælder for licensprisen, men også på det årlige software abonnement.

Licens- og prisændringerne for Continia Document Capture:

Til alle nye Document Capture kunder der anvender Continia Cloud OCR vil der nu blive tilbudt 1000 gratis OCR sider per måned, i modsætning til 500 førhen. Dette gælder dog kun kunder der køber licens efter 1. november 2016.

Til gengæld stiger prisen på ekstra OCR sider for alle kunder:

 

Licens- og prisændringer for Continia Collection Management – Basis samt kommunikationsmoduler

Her sker der også en række prisændringer per d. 1. november. Desuden bliver der introduceret softwareabonnement på tilkøb af ekstra kommunikationsmoduler.

*Den nye pris er inklusiv 1 stk. kommunikationsmodul, i modsætning til i dag, hvor prisen er uden kommunikationsmodul. Derfor er der i differenceprisen på den nuværende Basis pris tillagt 5.000 kr., som er prisen for et kommunikationsmodul før 1. november 2016.

Licens- og prisændringerne for Continia Collection Management samt kommunikationsmoduler:

 

Ny inflationstakst på det årlige obligatoriske software abonnement

Alle software abonnementer vil blive justeret i forhold til en fast 2 % inflationstakst, som starter på tidspunktet for oprettelse af licensaftalen.

For eksisterende kunder vil inflationstaksten gælde fra 1. november 2016 og fremefter. Derfor kommer første gang en obligatorisk fornyelse af software abonnementet vil indeholde en inflationstakst til at være fra 1. november 2017.

Så ønsker du at købe et Continia produkt inden prisændringerne træder i kraft, kontant os da på 70 22 57 99, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej

Scroll to Top