Præsentationer fra ERFA 2017

Både Skanderby A/S og vores mange samarbejdspartnere ønsker at sige tak til alle deltagerne til vores ERFA/Seminardage 2017, som løb af stablen d. 17. og 18. maj.

Var der nogle seminarer du ikke kunne deltage i, eller vil du måske bare gerne have materialet fra dem du var inde til, så er der nogle af oplægsholderne der har gjort deres præsentationer tilgængelige online.

Nedenfor kan du downloade en zip-fil, som lige nu indeholder præsentationerne fra følgende oplæg: Document Capture (Continia), Office 365 (Microsoft), All-in-One webplatform (Dynamicweb) og NN Markedsdata (Bisnode).

 

Der bliver opdateret løbende, hvis vi får tilsendt flere præsentationer.

Præsentationer – ERFA 2017.zip

Related Posts

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up